• 30-10-2020

Neen, geen spookverhaal voor Halloween…


…, maar keiharde realiteit. Het middagnieuws van 28 oktober 2020 voorspelt wat enkele uren later in de S-wan mailbox belandt. Zowel Toerisme Vlaanderen als Visit Bruges laten ons weten dat vanaf 28 oktober middernacht de maatregelen van de Vlaamse regering worden verstrengd en dat ook gidsbeurten vanaf dat moment niet meer mogen doorgaan. Wat noch in de pers, noch in de mails vermeld wordt, is voor hoelang de maatregelen gelden.

On hold …

Hoe hard dit ook klinkt, dit is zeker de juiste keuze gezien de barslechte besmettingscijfers en de nijpende situatie in de ziekenhuizen. We moeten er samen, maar niet bij elkaar, door. Om het voor iedereen veilig te houden, om mee te helpen voorkomen dat ziekenhuizen bezwijken onder de druk, zijn al onze gidsbeurten, zoals onze Halloweenwandeling Duistere nachten en de Tuin van Hades op de Brugse begraafplaats, uitgesteld en zijn alle onze andere gidsactiviteiten on hold gezet voor onbepaalde tijd.

Wij werken verder

Dit kan en zal ons er niet van weerhouden om achter de schermen verder te werken aan de wijze waarop we de beleving van onze bezoekers nog kunnen verbeteren. We gaan ons ook toeleggen op de vernieuwing van oude wandelingen en, wie weet, zullen we zelfs enkele nieuwe wandelingen opstellen en lanceren. Je kan dit allemaal volgen op onze blogpagina.

Wij houden je op de hoogte

We zullen je via onze website en onze sociale mediakanalen, zoals Facebook en Instagram, op de hoogte houden van de situatie en wanneer we onze activiteiten opnieuw mogen opstarten. Heb je vragen of wil je meer info? Dan kun je ons ook nog altijd contacteren via info@s-wan.be. Lees ook onze blogs, zij kunnen je misschien “goeste” doen krijgen naar een themawandeling door Brugge eens we ons kot terug mogen verlaten voor andere dan noodzakelijke verplaatsingen…

Hou je goed, zorg voor elkaar en tot gauw in betere tijden.

Het S-wan bestuur

Johan

Johan

Boek uw ervaring

Reserveer uw tour
close