• 29-06-2020

Beste Bruggesouvenirs voor afwezige toeristen


Ze waren de trendsetters van de mondmaskers in het Brugse straatbeeld. Maar misschien zien onze oosterse bezoekers het nog niet zitten om naar Brugge te komen? Een beetje troost, ook in deze bekende Chinese winkel vind je Brugge producten. We hebben natuurlijk nog liever dat jullie ter plaatse een souvenir komen kopen in onze stad! Onze lokale gidsen nemen je graag op sleeptouw op een themawandeling. Tot gauw!

Marcus Gerards T-shirt +- 12 euro (link)

Marcus Gerards tekende de bekende promoplaat van Brugge in 1561 in opdracht van het stadsbestuur op 10 koperen platen. In vogelperspectief tekende hij alle historische gebouwen, de commerciële inrichtingen en de rijke woonhuizen. Hij moest zoveel mogelijk handelaars teruglokken naar de stad na woelige tijden. Vandaag kan je zelf grote sier maken met deze T-shirt en flaneren in de Brugse straten samen met onze gidsen.

Brugge Mondmasker +- 10 euro (link)

Ook in pandemietijden kunnen de bezoekers veilig naar Brugge afzakken. Wat is beter dan een themabezoek met een aangepast mondmasker van de Brugse skyline?

Onze S-wangidsen kregen alvast een aangepast exemplaar met ons eigen logo.

Decoratieve stadsplannen +-10 euro

Voor de interieurarchitecten in spé. Je koopt een 16de -eeuws huisje in Brugge en je wil niet liever dan de authentieke bakstenenstructuur te behouden. Een witte geschilderde muur en daarop één van deze blikvangers. Nog meer schilderachtige plaatsen zullen onze stadsgidsen je wel tonen. link en link

Creatief uitleven met Diamond Painting +- 25 euro (link)

Voorzie je slecht weer en wil je jezelf of je kinderen enkele uren bezighouden? “Diamond Painting” is een nieuwe trend van mozaïekpuzzels. Als je geduldig enkele duizenden kunstofdiamantjes hebt gelegd krijg je dit resultaat. Om het echte lichtspel op onze straten te zien, kan je natuurlijk ook met ons meegaan.

Boek hier onze themabezoeken

Boek uw ervaring

Reserveer uw tour
close