€50 = 5 "Best-of-Bruges" vouchers


Uw lokale gids – helemaal op maat! We snappen het wel. Onze prachtige stad is overweldigend. Toch de weg kwijtgeraakt? Dan is deze buitenkans voor u!

Heeft u gewoon zin om de verborgen hoekjes en verhalen te ontdekken die je nergens anders leest? Dat kan op uw eigen tempo, als koppel of klein groepje. Ga op stap met onze lokale gidsen.Wil u meer weten over de beste buurten om ’s avonds een glas te gaan drinken, of waar u de betere Brugse chocolade kunt proeven. Vraag het aan onze lokale gidsen. 

De leden van S-wan zijn lokale bewoners én gediplomeerde gidsen en kunnen u dus als geen ander onderdompelen in onze boeiende stad. Zowel praktisch als naar inhoud. In de internationaal gekende straten maar ook daarbuiten. Overal zijn verborgen verhalen en legendes te vinden.U beslist zelf: wordt het een thematische rondleiding of een ontspannen gesprek op een terrasje met uitleg erbij? 

Gedurende 1 uur bepaalt u het programma, (of toch liever niet? – U beslist). We halen u af op een locatie en uur naar keuze. Helemaal op maat.S-wan is de jongste gidsenvereniging van Brugge en gespecialiseerd in thematische wandelingen met lokale gediplomeerde stadsgidsen. Dit geeft onze leden een uniek profiel voor een verdiepend bezoek aan Brugge. In het deze “best of Bruges-deal” kunt u onze gepersonaliseerde aanpak zelf ontdekken; Gratis in ruil voor 5 Best-of-Bruges-Deal Vouchers met dank aan Visit-Bruges .


Boek uw ervaring

Reserveer uw tour
close